İSTANBUL / KARTAL - Şehit Timur Aktemur Ortaokulu

KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Ortaokullararası Kitap Okuma Yarşması"nda İlçe üçüncüsü olduk.

Lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik ayrı ayrı hazırlanan yarışmada 7 kitaptan 70 soru yer aldı. İlçemizde görev yapan öğretmenler tarafından soruları hazırlanan ve tasarımı yapılan yarışma liseler için Eyüp Genç İlkokulunda, ortaokullar için Şehit Şükrü Bayrakcı İlkokulu ve Şehit Timur Aktemur Ortaokulunda gerçekleştirildi. 1500 civarında öğrencinin başvurduğu yarışmada hem lise hem ortaokul düzeyinde ayrı ayrı olmak üzere:

Birincilere Tam Altın

İkincilere Yarım Altın

Üçüncülere Çeyrek Altın

Dördüncülere 150 TL Alışveriş Çeki

Beşincilere 100 TL değerinde Alışveriş Çeki verilecek.

İlk 21’e girenler toplamda 42 öğrenci ise Çanakkale gezisiyle ödüllendirilecektir.

Yarışma sonucunda sıralamalar şöyle oluştu:

Ortaokullar Arası Kitap Okuma Yarışmasında ödül kazanan öğrencilerin listesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

/meb_iys_dosyalar/2017_05/08204756_Kitap_okuma_ortaokul_derece.xlsx

Yayın: 14.05.2017 - Güncelleme: 22.02.2024 14:39 - Görüntülenme: 268