Şehit Timur Aktemur Ortaokulu

Adres
Atalar Mah. Okul Sok. No18 Kartal İstanbul Okul ulaşım bilgilerimize duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.
Vizyon
Biz, başarıya ulaşmak için işbirliğinin önemini kavramış , katılımcı, özgüven sahibi , kendisine, topluma ve çevreye saygılı ; hoşgörülü , sorumluluktan kaçınmayan , gücünü bilimden alan; dürüst ,insana ve insanın varoluş amacına hizmet etmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek için rehberlik yapar ve örnek oluştururuz.
Misyon
Şehit Timur Aktemur Ortaokulu olarak; ”GEÇMİŞİNİ BİLEN,BUGÜNÜNÜ YAŞAYAN,GELECEĞİNİ BİLİMİN IŞIĞINDA SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURMAYI HEDEFLEYEN” bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Kitap Okuma Yarışması İlçe ikinciliği İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Okul Sporları-Yıldız Kızlar İlçe Üçüncülüğü İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Okul Sporları-Yıldız Erkekler İlçe Birinciliği
Öğretim Şekli :TEKLİ
Ulaşım
Yürüyüş mesafesi 10 dk olan minibüs yolundan geçen hatlara binerek okulumuza ulaşabilirsiniz. (Pendik Kadıköy) (Kartal Kadıköy)
2 Adet servisimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Atalar Mahallesinde bulunan okulumuz,KAR Ekmek fırının arkasında bulunmakta olup;Medeniyet Üniversitesi Atalar Yerleşkesine 50 metre mesafededir.
2,3 km
Sportif Etkinlikler
Futbol,voleybol,basketbol takımlarımız bulunmaktadır.Ayrıca atletizm çalışmaları yapılmaktadır.
TÜBİTAK-4006 BİLİM FUARI
HALEN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN 32 PROJEMİZ BULUNMAKTADIR. Doğa Öncüleri Projesi
Okulumuzda Hazerfen Projesi uygulanmaktadır.