Ara

e-Twinning projesinde yer alan öğrencilerimiz, Scratch programı ile Azerbaycan'a ait “Güveçte Piti” yemeğinin yapılış adımlarını kodladılar. projemizdeki diğer ortaklarımızla sanal bir yemek kitabı oluşturup Twinspace sayfamıza ekledik.  Projemiz her hafta farklı bir etkinlikle devam ediyor.

Kas

2-8 Kasım lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Nur Sevin ve Matematik Öğretmenimiz Emre Ağaoğlu danışmanlığında düzenlemiş olduğumuz etkinlikten görüntüler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

8D SINIFI ÖĞRENCİMİZ YAREN SOYSAL, 11-12 YAŞ ULUSAL GELİŞİM PROJESİ LİGİ BÖLGE MÜSABAKALARINDA,

50m KURBAĞALAMA ALTIN MADALYA

100m KURBAĞALAMA ALTIN MADALYA

200m KURBAĞALAMA GÜMÜŞ MADALYA

50m SERBEST GÜMÜŞ MADALYA

KAZANARARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ VE AİLESİNİ KUTLUYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Kas

e-Twinning, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa`da okul iş birliğini teşvik etmektedir.

Ekm

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fulya Eraslan Baştürk'ün başkanlığında 6.sınıf öğrencilerimizle yürüttüğümüz "Code Week Afiş Tasarlama" projesi sonucu okul katılım sertifikamızı aldık. Emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Code Week etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknoloji dersinde Code week Afiş Tasarım Etkinliği yapıldı. Beğenilen tasarımlar okul panosuna asıldı. Öğrencilerin sürece aktif olarak katılması sağlandı.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MASA TENİSİNDE KARTAL İLÇE 1.Sİ OLDULAR.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ FUTBOLDA KARTAL İLÇE 1.Sİ OLDULAR. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ATEŞ GÜL'Ü VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

KARTAL İLÇE ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA

PENTAGO 1.2.3. SÜ OLDUK.

ABALONE 1.2. Sİ OLDUK.

MANGALA 2. Sİ OLDUK.

9 TAŞ 3. SÜ OLDUK.

ÖĞRENCİLERİ HAZIRLAYAN MD.YRD.ERDİNÇ YILDIZ I VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Nis

23 Nisan'ın Türkiye'de ulusal bayram olarak kabul edilmesinin nedeni, 1920'de o gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmış olmasıdır.

Nis

OKULUMUZ FUTSAL KIZ TAKIMI İLÇE 1. OLMUŞTUR. HAZIRLAYAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ATEŞ GÜL E TEŞEKKÜR EDER KIZLARIMIZI TEBRİK EDERİZ.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun