Mrt

Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü Semih SİNAN  öğrencilerimize okul tanıtımı yaptı

Mrt

KARTAL İLÇE EMRİNET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

8.Sınıf Öğrencilerimiz için düzenlediğimiz okul tanıtım gezilerimiz devam ediyor.Öğrencilerimiz  İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Mrt

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık  ve Güvenlik Birimi koordinasyonunda  öğrenci ve velilerimize  İlk Yardım Eğitim Semineri verildi.

Mrt

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet TORTOP 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemin başlaması sebebiyle okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ öğrencilerimize deprem üzerine bilgilendirmeler yaparak öğrencilerimize başarılar diledi.

Mrt

Okulumuzda 2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı başından itibaren devam eden  Taekwondo kurslarımıza devam eden öğrencilerimiz yapılan sınavda başarılı olarak kuşak almaya hak kazandılar.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

8.Sınıf Öğrencilerimiz Kartal Anadolu Lisesini Ziyaret Ettiler.

Kas

Veli Akademileri Projesi  Kapsamında  Velilerimize İnternetin Güvenli kullanımı ve Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verildi.Sunum İçeriği İ,çin Tıklayınız...

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü  Etkinliklerle kutlandı.

Anasınıfı-A Şubemizin Kadına Karşı Şiddete Karşı Farkındalık Etkinlikleri

Kas

Sancaktepe Bilim ve Deney Merkezindeydik...

Kas

"Okul Temelli Mesleki Gelişim " kapsamında açılan (Etkili Dinleme ve İletişim) Hizmet içi eğitim kursumuz başlamıştır.