May

Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Kartal Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Kartal Kaymakamımız Sayın Edip ÇAKICI, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa KIRAÇ öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. İki gün boyunca süren turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Mustafa Kıraç ve protokol tarafından madalyaları takdim edildi.

May

İBB Zabıta Daire Başkanlığı Tüketici Hakları Zabıta Amirliği tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine “Bilinçli Tüketici Semineri “ verildi.

Nis

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.  Bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

"Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz! Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” Mustafa Kemal Atatürk

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü Ramazan Bayramı tatili haftasına denk geldiği için etkinliklerimizi 2-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdik.

Bu kapsamda öğrencilerimizle birlikte iş birliği içinde pano oluşturuldu,  kişisel verilerin ne anlama geldiği, kişisel verileri korumak için ne yapılması gerektiği konuşuldu. Ayrıca çocuklara kişisel verileri koruma ile ilgili videolar izletilerek konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 8 - 14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırlandı. Önemli bilim insanları ve buluşları hakkında bilgler verildi.

Mrt

Danışman öğretmenimiz Erdinç Yıldız öncülüğünde Türkiye Zeka Oyunları Federasyonunun(TAZOF) düzenlediği turnuvaya katılan öğrencilerimiz birçok derece aldılar.

Şbt

Okulumuzda bu kapsamda gerçekleştirilen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi" şubat ayı çalışmaları etkili bir şekilde devam etmektedir. Şubat ayı çalışmalarından biri olan “Emojilerle Atasözleri ve Deyimleri Bul” etkinliği ile çocukların anlamını bilmediği atasözleri ve deyimleri öğrenerek kelime hazinelerini geliştirilmesi amaçlanmıştır. Ayrıca bu ayın teması olan "Yunus Emre" ile ilgili pano ve hikaye canlandırma çalışmaları da yapılmıştır.

Çalışmalarımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve bu süreçte eğlenerek öğrenen öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Şbt

6-C sınıfı öğrencierimizden Fatih CANSIZ İstanbul Kick Boks Şampiyonası'nda üçüncü olmuştur.

Şbt

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize Güvenli İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı konularını kapsayan SİBERAY eğitimi verilmiştir.

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fulya ERASLAN BAŞTÜRK'ün yürüttüğü "Kültürel Kodlama" adlı e-Twinning projesinin katılım sertifikaları, öğrencilere okul müdürümüz Hamide SEYHAN ÖZYURT tarafından verildi.

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak ta dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacı doğrultusunda okulumuzda çalışmalar başlamıştır.

Ock

e-Twinning Kültürel Kodlama Projemizin sonuna geldik. Tüm etkinliklerimizi başarıyla tamamladık.

Ara

Anasınıfı Öğretmenlerimiz Melike GENÇDUMAN ve Merve TEMEL eşliğinde öğrencilerimiz Deniz Kabukları Müzesine ziyarette bulunmuşlardır.

Ara

Okul Meclisimiz Okul Başkanımız Fatma Sueda EKŞİ başkanlığında Aralık Ayı Toplantısını gerçekleştirmiştir.

Ara

Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkı Verilmesinin 89. Yıldönümü Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Programı okulumuzda gerçekleşmiştir. Programımıza teşrif eden okul müdürlerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.